Εξαφάνιση 27χρονου Θάνου – Τι είπε ο πατέρας του: «Με φίλησε, μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει»

Τα ίχνη του Θάνου Χαρικιόπουλου, χάθηκαν στις 21 Οκτωβρίου από την περιοχή του Ελαιώνα στην Αθήνα.

Συγγενείς και φίλοι έχουν κινητοποιηθεί για την περίεργη εξαφάνιση του 27χρονου νεαρού για τον οποίο έχει εκδώσει Missing Alert και το Χαμόγελο του Παιδιού.

propoli

Ο πατέρας αλλά και ο ετεροθαλής αδελφός του μίλησαν στην εκπομπή Aλήθειες με τη Ζήνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο 27χρονος Θάνος περιγράφοντας πώς ο νεαρός το έβαλε στα πόδια ενώ ήταν μαζί με τον πατέρα του.

Βγήκαμε μια βόλτα. Είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη να μας δει και ετοιμαζόταν να επιστρέψει μόνιμα. Ξαφνικά στο ύψος του Αιγάλεω μου πέρασε το τσαντάκι του από τον λαιμό μου, με φίλησε, μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει. Περαστικοί άρχισαν να με ρωτάνε αν με έκλεψε κι εγώ επειδή φοβήθηκα μην τον κυνηγήσουν δεν τους είπα τίποτα και δεν έτρεξα πίσω του να τον προλάβω”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 27χρονου, ενώ ο αδελφός του είπε μεταξύ άλλων:

Αν μας ακούει, θέλω να του πω ότι τον αγαπάμε, τον περιμένουμε να γυρίσει στο σπίτι μας και δεν υπάρχει λόγος να φοβάται για τίποτα”.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η περιγραφή της 27χρονης που πυροβολήθηκε από τον σύντροφό της – «Θα με έβρισκε σίγουρα στο κεφάλι η πρώτη σφαίρα»

Loading