Μετά την Θεσσαλονίκη, στο στόχαστρο και οι Σύνδεσμοι της Αθήνας
Στα γραφεία τεσσάρων συνδέσμων οπαδών ομάδων στην Αττική, πραγματοποίησαν έρευνες σήμερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και την παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε συνδέσμους που βρίσκονται σε Ηλιούπολη, Άγιο Δημήτριο και Περιστέρι.
Οι έρευνες πληθαίνουν στον απόηχο της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία αλλά και των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε Συνδέσμους ομάδων της Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποδείχτηκαν ιδιαίτερα σημαντικές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Θεσσαλονίκη, ήδη έχουν καταδικαστεί δύο άνθρωποι για διατήρηση Συνδέσμων, στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκαν όπλα, κράνη και γενικώς αντικείμενα που ως στόχο έχουν την πρόκληση σωματικής βλάβης.
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος ο 23χρονος φερόμενος δολοφόνος (vids&pics)
- Ανάκληση παιχνιδιού Squeezy Dumplings για καρκινογόνα ουσία – Προϊόντα του ίδιου τύπου πωλούνται και στην Ελλάδα
- Δραματική μάχη για τη σωτηρία βελανιδιάς 500 ετών από νέο δρόμο στην Αγγλία
- Πλαταμώνας: Πανικός και βία σε συμπλοκή ανηλίκων με έναν τραυματία
- Εντυπωσιακή μεταγραφή: Ο Κλοπ αναλαμβάνει την Εθνική Γερμανίας έως το 2030
- Σε κλοιό καύσωνα η χώρα: Έως 43°C η θερμοκρασία – Τα σημάδια της θερμοπληξίας
![]()
