Θεσσαλία: Η πρώτη 15χρονη εμβολιασμένη κατά του κορονοϊού στο νομό Λάρισας (video + photos)

Η Άρτεμις Γιαννακοπούλου, κόρη του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, εμβολιάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου, εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού η πρώτη 15χρονη στο νομό Λάρισας, στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Πρόκειται για την Άρτεμι Γιαννακοπούλου, κόρη του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ντίνο Γιαννακόπουλο. Ο εμβολιασμός έγινε με παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

propoli

Η 15χρονη Άρτεμις δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εμβολιάστηκα σήμερα. Για τη δική μου προστασία, για να είμαι πιο ελεύθερη στις κινήσεις μου, για να πηγαίνω στο σχολείο μου με ασφάλεια. Αλλά και για να βοηθήσω την κοινωνία σε αυτή που θα ζήσω αύριο. Μαζί με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό στέλνουμε ένα μήνυμα προς όλους τους νέους να τρέξουν να εμβολιαστούν και όλοι μαζί να δώσουμε την χαριστική βολή στην πανδημία για να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Στο κάτω κάτω ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης για μικρούς και μεγάλους».

Δείτε επίσης: Πέτσας: Να μην αναβάλλουν τους εμβολιασμούς για Αύγουστο

Loading