Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα – Γιατί δεν πέταξε το ρωσικό αεροπλάνο Beriev;
Όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, 50 νέες δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, ενώ μαζί με αυτές που ξέσπασαν τις προηγούμενες ημέρες η πυροσβεστική διαχειρίζεται 98 πυρκαγιές.
Στη Λαυρεωτική η φωτιά είναι οριοθετημένη, όμως οι οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένεουν εκεί ισχυρές για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.
Στα Βίλια η κατασίγαση είναι καλύτερη. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης αντιμετώπισαν πολλές αναζωπυρώσεις. Επί τόπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις.
Στο Λαύριο επιχείρησαν 19 εναέρια μέσα και στα Βίλια 21 εναέρια μέσα.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στους λόγους που δεν πέταξε το ρωσικό αεροπλάνο Beriev, λέγοντας πως «λόγω συμπλήρωσης ωρών πτήσης, βρισκόταν σε προγραμματισμένη συντήρηση που έγινε πιο ενδελεχής μετά το δυστύχημα στην Τουρκία».
“Όλοι παραμένουμε σε επιφυλακή, καθώς οι συνθήκες που ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών θα παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες” τόνισε ο υπουργός.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
Δείτε επίσης: Γαλλία – Covid-19: Περισσότεροι από 100 θάνατοι σε 24 ώρες
- Ιράκ: Καταδίκη της στρατιωτικής κλιμάκωσης που απειλεί την ειρήνη στη Μέση Ανατολή
- Η Οβιέδο ανακτά τη θέση της στη LaLiga μετά από 24 χρόνια!
- Αυξημένος αριθμός ωφελούμενων από προγράμματα της ΔΥΠΑ, φτάνουν τους 643.703
- Ογδόντα και φοιτητής: Μια ιστορία έμπνευσης από το Πολυτεχνείο ΑΠΘ
- Ιρανικές ένοπλες δυνάμεις στοχοθέτησαν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν και στρατηγικές εγκαταστάσεις στο Ισραήλ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr