Σημαντική πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται άμεσα. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 08:00 στη συμβολή των οδών Μεγαρίδος και Χίου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, και φαίνεται να αφορά κατάστημα με σούστες και ανταλλακτικά. Στο σημείο επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 20 οχήματα, καθώς και 4 ειδικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 2 βραχιονοφόρων.
Η κατάσβεση της φωτιάς υποστηρίζεται και από υδροφόρες του Δήμου Ασπροπύργου, ενώ από αέρος συμμετέχει και 1 ελικόπτερο. Σημαντική είναι η πληροφορία ότι εντός της επιχείρησης βρίσκεται φορτηγό με δεξαμενή προπανίου, γεγονός που καθιστά την κατάσταση πιο επικίνδυνη.
Νωρίτερα, εστάλη μήνυμα από το 112 για την απομάκρυνση των πολιτών από την οδό Μεγαρίδος, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των περαστικών.
![]()

