Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα την Κυριακή. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται την Κυριακή (25-5-2025) στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η κακοκαιρία θα πλήξει συγκεκριμένες περιοχές σε διάφορες χρονικές περιόδους της ημέρας.
Στη Στερεά, τη Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες από νωρίς το απόγευμα και μέχρι το βράδυ. Στην κεντρική Μακεδονία, οι έντονες καιρικές φαινόμενες θα αρχίσουν από νωρίς το απόγευμα και θα συνεχιστούν μέχρι αργά τη νύχτα.
Οι Σποράδες θα αντιμετωπίσουν επίσης ισχυρές βροχές τις βραδινές ώρες, ενώ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, οι βροχές θα ξεκινήσουν από νωρίς το βράδυ και θα διαρκέσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (26-5-2025).
Είναι σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι για τις καιρικές μεταβολές, καθώς οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένονται να προκαλέσουν προβλήματα στην κυκλοφορία και την ασφάλεια των πολιτών.
Πηγή περιεχομένου: in.gr