Δεν σταματά να εκφράζει την αντίθεσή του ο πρώην βουλευτής
Συνέχεια στον σάλο που προκλήθηκε δίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος αφού συνεχίζει να εκφράζει την αντίθεσή του σχετικά με την προβολή της σειράς για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου στο MEGA.
Ο ίδιος μιλώντας στον Status Fm 107,7 είπε:
«Δεν είναι αυτό η πρώτη μου ανάρτηση για το θέμα αυτό. Είναι η πρώτη που έχει προκαλέσει τόσο θόρυβο. Η παραγωγή είναι της Μονής Βατοπεδίου, αν και δεν το λέει, σε αντίθεση με τον ‘Άνθρωπο του Θεού’. Δεν υπάρχει ψόγος για όλα αυτά».
Στη συνέχεια, χαρακτήρισε «παραμύθι» τα θαύματα του Παϊσίου και υπογράμμισε ότι «ο Μεσαίωνας δεν θα περάσει». «Το πρόβλημα είναι πως αυτή η σειρά για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά αυτό το προϊόν προσφέρεται ως ιστορικό και εδώ ξεκινάει η ρίζα της λέξης αποβλάκωση. Ας το δεχτούμε ως παραμύθι, όχι ως ιστορική σειρά. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιστορικών, να παρουσιάζουμε τον βιό ενός ανθρώπου και να μιλάμε για τα θαύματά του, λες και είναι αποδεκτά από την ιστορική έρευνα. Γι’ αυτό δεν παρουσιάζει την ταυτότητά της η Μονή Βατοπεδίου. Και τον Ιησού από τη Ναζαρέτ το Πάσχα, τον βλέπουμε ως ιστορικό παραμύθι. Στο δεύτερο επεισόδιο, θα δείτε τον Παΐσιο να βλέπει τον Ιησού Χριστό. Οι ιστορικοί, τα ίδια του Ευαγγέλια δεν γνωρίζουν καν τα χαρακτηριστικά του Χριστού».
Δείτε επίσης: Πάνος Σκουρολιάκος στην politic: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ό,τι οι ανάγκες της κοινωνίας επιτάσσουν»
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
![]()
