Επίθεση με βιτριόλι: Σώθηκε το αριστερό μάτι της 34χρονης

Κατάφεραν τελικά να σώσουν οι γιατροί το αριστερό μάτι της άτυχης κοπέλας.

Η 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι συνεχίζει να παλεύει καθημερινά, καθώς ο δρόμος της νοσηλείας θα είναι αργός και επίπονος.

Οι γιατροί προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα τραύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το βιτριόλι ενώ είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι γιατροί που την παρακολουθούν φαίνεται πως κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της.

propoli

Η 34χρονη μπαίνει στην 5η εβδομάδα νοσηλείας μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε στο ισόγειο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα και χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι τώρα έχει κάνει 4 χειρουργεία. Πάντως τα νέα που έρχονται από το Θριάσιο είναι θετικά. Φαίνεται πως το ιατρικό προσωπικό κατάφερε τελικά να σώσει το αριστερό μάτι της Ιωάννας.

Η Ιωάννα όμως δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της στον καθρέφτη. Οι ψυχολόγοι την συμβουλεύουν να μην το κάνει σε αυτό το μεταβατικό στάδιο ούτως ώστε να μην αποτυπωθεί μία λανθασμένη σκληρή εικόνα στο μυαλό της.

Συμβουλή των ειδικών ψυχολόγων είναι η Ιωάννα να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες ακόμα και ότι κάποια πράματα δεν θα αποκατασταθούν.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι

Την ίδια στιγμή, άγνωστες αλήθειες για τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα καθηλώνουν. Στόχος της κατηγορούμενης ήταν αμέσως μετά την επίθεση, να πάει στο γραφείο της για να χτυπήσει κάρτα. Αυτό θα της εξασφάλισε το τέλειο άλλοθι.

Ο ταξιτζής όμως κοιμήθηκε και η δράστης στις 09.15 εκείνο το πρωινό κατάλαβε ότι την είχε κρεμάσει. Το άλλοθι εξαφανίζεται.. Στέλνει e-mail στον προϊστάμενό της ζητώντας άδεια για την επόμενη μέρα.

Όσο για την περιβόητη τηλεκάρτα φαίνεται πως έχει γίνει κι άλλο ένα τηλεφώνημα από θάλαμο της λεωφόρου Συγγρού, για να διαμαρτυρηθεί για τον άφαντο οδηγό…

Η τηλεκάρτα που την «έκαψε», αντί να καταστραφεί, παρέμεινε σπίτι μαζί με την περούκα. Ίσως αυτά τα δύο αντικείμενα φάνταζαν ως λάφυρα της τιμωρίας στην γυναίκας που στο εμμονικό μυαλό της έβλεπε ως αντίζηλο.

Η ΕΛΑΣ συνεχίζει την έρευνα για το που αγόρασε το βιτριόλι και το GPS η 35χρονη και παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Όσον αφορά την δράστρια κρατείται απομονωμένη στις φυλακές Κορυδαλλού και εξετάζει η μεταφορά της στις φυλακές Θηβας.

Loading