Επίθεση σε κατάστημα της Lidl στο Ίλιον πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα
Μετά από το περιστατικό με την ηλικιωμένη που πήρε τρόφιμα από υποκατάστημα της πολυεθνικής χωρίς να πληρώσει και κατέληξε να συλλαμβάνεται, οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες.
Ο υπέυθυνος του καταστήματος προχώρησε σε μήνυση εναντίον της γυναίκας, επικαλούμενος τις οδηγίες που έχει και την πολιτική της εταιρίας για τέτοια περιστατικά. Τελικά, η μήνυση αποσύρθηκε μετά από παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη.
Μέλη του Ρουβίκωνα, ως απάντηση στο περιστατικό πραγματοποίησαν επίθεση με βαριοπούλες τα ξημερώματα της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ της Lidl στο Ίλιον.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σειρά του απάντησε στην επίθεση με μία ανάρτηση στο twitter, στην οποία αναφέρει:
«Απαράδεκτες καταστάσεις! Οι υπάλληλοι της εταιρίας ακολούθησαν κατά γράμμα όσα προβλέπει ο νόμος. Η διοίκηση της εταιρίας, μετά και την επικοινωνία μας, αμέσως απέσυρε τα πάντα στα πλαίσια του νόμου. Και οι ψευδοεπαναστάτες βρήκαν ευκαιρία για επιθέσεις!»
Δείτε επίσης: Γεωργαντάς: «Η κυβέρνηση θα είναι στην πλευρά των αγροτών»
- Σοκ για τη Βραζιλία: Ο Γουέσλι εκτός Μουντιάλ 2026 και ο Έντερσον τον αντικαθιστά
- Επιτόπια έρευνα του Ε. Τουρνά στη Βόρεια Εύβοια: Ξεκινούν οι έλεγχοι στις πληγείσες κατοικίες από αύριο
- Δύο χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης
- Αποχώρηση Χουάνπι από τον Βόλο για την Αλαχουελένσε
- Αεροδρόμια που θα σας αφήσουν άφωνους: Μάθετε για τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο
![]()

