Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στην περιοχή της Ελλάδας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, θα κυμανθούν έως 6 με 7 βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.
Η κίνηση θερμών αέριων μαζών από την Αφρική προς την περιοχή της χώρας μας θα προκαλέσει πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, τουλάχιστον έως και τη Δευτέρα 8/11, ενώ γενικότερα η Ανατολική Ευρώπη θα αποτελέσει τη θερμότερη περιοχή της Ευρώπης.

Στα υπόλοιπα τμήματα της ηπείρου μας οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν κοντά στις φυσιολογικές ή σε ελαφρώς χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Παράλληλα, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία τις επόμενες ημέρες θα ευνοήσει τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα δυτικά τμήματα της Ελλάδας, όπου οι συγκεντρώσεις θα είναι αυξημένες.
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

