Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία με κύριο θέμα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Στην Γενική Συνέλευση ψηφίστηκε ομόφωνα το πλαίσιο πάλης των εργαζομένων με μια σειρά αιτήματα για την άμεση ανακούφιση τους.
Συγκεκριμένα, εκτός από την ΣΣΕ, οι εργαζόμενοι ζητάν αυξήσεις στους μισθούς, κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων, απορρόφηση των εργολαβικών εργαζομένων από την εταιρεία, 100 ευρώ επίδομα για τηλεργασία και αύξηση στο επίδομα των πωλητών.
Δείτε εικόνες του 902.gr από την Γενική Συνέλευση:



Δείτε επίσης: Συγκλονιστική στιγμή στο Φως στο Τούνελ: Βρέθηκε μετά από πέντε μήνες η μητέρα από την Κω (vid)
- Σφοδρή καταγγελία από Ολυμπιακό κατά Γιαννακόπουλου
- Δολοφονία στη Καλαμάτα: Προφυλάκιση 41χρονου μετά την απολογία του για τη συζυγοκτονία
- Σοκ στην Καλαμάτα: Γυναικοκτονία και μισογυνισμός στα social media για τη Βασιλική
- Συλλήψεις σε κύκλωμα διαφθοράς πολεοδομικών υπηρεσιών στην Αττική
- Σπείρα έκλεβε μετασχηματιστές από αιολικά πάρκα στην Εύβοια και Αττική: Συλλήψεις και εξιχνίαση εγκλημάτων
![]()

