Ξεκινάνε οι εκπτώσεις από την προσεχή Δευτέρα, καθώς με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου θα αρχίσουν από την 10 Ιανουαρίου μέχρι τις 28 Φλεβάρη.
Τα καταστήματα κατά την διάρκεια των χειμερινών εκτπώσεων θα είναι ανοικτά και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, με ωράριο από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Σταύρου Καφούνη:
«Από την Δευτέρα οι επιχειρήσεις θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ ελκυστικές τιμές για να πάρουν μία ανάσα ρευστότητας που τόσο έχουν ανάγκη.
Προτρέπω το καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί από την πρώτη στιγμή τα εμπορικά καταστήματα, που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και για άλλη μια φόρα να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών».
Δείτε επίσης: Καιρός σήμερα: Υψηλές θερμοκρασίες και αραιές νεφώσεις
- Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα σε τέσσερις περιφέρειες με υποχρεωτική παύση υπαίθριων εργασιών
- Συρία: Ανθρωπιστική κρίση και θεσμικές εξελίξεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
- Σοκ: 37,5 δισεκατομμύρια δολάρια το κόστος των στρατιωτικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Δραματική κακοκαιρία πλήττει την Κέρκυρα με σοβαρές ζημιές
- Κατατέθηκε νομοσχέδιο για την ενίσχυση των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης
![]()
