Την επιμνημόσυνη δέηση διοργάνωσε η δημοτική παράταξη Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού και ο επικεφαλής της Δημήτρης Οικονόμου.
Εβδομήντα χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του στρατάρχη Αλέξανδρου Παπάγου, και στον ομώνυμο δήμο που ίδρυσε ο ίδιος, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου.
Η εκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κατοίκων, εκπροσώπων της Πολιτείας, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο αντιστράτηγος εα Ιωάννης Κακουδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο, την προσωπικότητα και την παρακαταθήκη του Στρατάρχη Παπάγου, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στην εθνική ενότητα και πρόοδο της χώρας.
Στην τελετή παρέστησαν διάφοροι πολιτικοί και εκπρόσωποι φορέων, οι οποίοι τιμούν τη μνήμη του στρατάρχη και το έργο του.
Μετά το πέρας της τελετής, ο Δημήτρης Οικονόμου δήλωσε: Ο Στρατάρχης Αλέξανδρος Παπάγος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες του 20ού αιώνα, στρατιωτικός ηγέτης, πολιτικός με όραμα και ιδρυτής του τόπου μας.
Οφείλουμε να συνεχίσουμε το έργο του, διατηρώντας ζωντανή τη μνήμη του μέσα από πράξεις προόδου, ενότητας και αγάπης για την πατρίδα μας.
Η Σύγχρονη Πολιτεία Παπάγου-Χολαργού θα συνεχίσει να υπηρετεί αυτό το όραμα με συνέπεια και ευθύνη.
*Τη φωτογραφία παραχώρησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι διοργανωτές της επιμνημόσυνης δέησης
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ