Άμεσο καθαρισμό του κτιρίου ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής
Ποντίκια εμφανίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Εύοσμο, το οποίο αποτελεί εστία μόλυνσης καθώς είναι γεμάτο σκουπίδια, βρωμιές και έντομα, με τους κατοίκους να ζητούν να επέμβει η υγειονομική υπηρεσία για τον καθαρισμό του.
Κάτοικοι του Ευόσμου που μένουν κοντά στο εγκαταλελειμμένο κτίριο και συγκεκριμένα στην οδό Αγαμέμνονος 61, καθημερινά αντικρίζουν ποντίκια να κυκλοφορούν στο δρόμο προκαλώντας την έντονη αντίδραση, καθώς έχουν περάσει οχτώ μήνες χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση από τους αρμόδιους φορείς.
«Καθημερινά αντικρίζω αυτή την κατάσταση και το θέμα είναι πλέον σοβαρό αφού ο χώρος είναι εστία μόλυνσης. Ας ενδιαφερθεί επιτέλους κάποιος», αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο ditika.gr.


Μάλιστα, άλλος κάτοικος είπε πως σε λίγο καιρό που θα ανέβει η θερμοκρασίαη δυσοσμία από το σπίτι και η “μπόχα” που θα βγαίνει από το εγκαταλελειμμένο θα δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα στη γειτονιά.
«Κάθε Παρασκευή έχουμε και την λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα τα ποντίκια και τα υπόλοιπα έντομα να βρίσκουν εύκολα τροφή και συνεχώς να πολλαπλασιάζονται. Παρακαλούμε τους αρμόδιους φορείς να καθαρίσουν αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι για να μην υπάρχουν κι άλλα προβλήματα στην περιοχή», τονίζουν οι περίοικοι.
Τέλος, το θέμα είχε αναδείξει πρώτο το ditika.gr χωρίς ωστόσο να έχουν ενεργοποιηθεί οι αρμόδιοι φορείς για να καθαριστεί το συγκεκριμένο κτίριο.
Δείτε επίσης: Τρίτος και τελικός γύρος των διαπραγματεύσεων Ουκρανίας – Ρωσίας σε εξέλιξη
- Μεγάλη γιορτή στο ΑΠΘ για τους πρωτοετείς φοιτητές το 2026-2027
- Το Πεκίνο γερνά γρήγορα: άνω των 60 ετών θα είναι ένας στους τρεις κατοίκους έως το 2035
- Σίντι Κρόφορντ και Ράντε Γκέρμπερ θρηνούν τον Πρίσλεϊ: «Σ’ αγαπάμε για πάντα»
- Τίνα Μεσσαροπούλου για Αργυρό: «Κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο – Δεν υπάρχει κάποιος να τον συμβουλέψει;»
- Τραμπ κατά Ζελένσκι: «Δεν θέλει τον τερματισμό αυτού του πολέμου»
![]()

