Καίγεται η Πευκί, η πυρκαγιά βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη θάλασσα, αφού «έσπασε» τη γραμμή άμυνας των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Την ίδια στιγμή εκκενώνονται τα σπίτια και μεταφέρονται άνθρωποι στα καράβια που βρίσκονται στην προβλήτα.
Ο ουρανός έχει κρυφτεί από του πολλούς μαύρους καπνούς που έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Η φωτιά έχει δημιουργήσει τεράστιο μέτωπο στην περιοχή με ιδιαίτερα μεγάλη βλάστηση και έχει φτάσει στον περιφερειακό δρόμο, ενώ οι κάτοικοι με κλαδιά, νερό, λάστιχα, μαζί με τους πυροσβέστες, προσπαθούν να μετριάσουν τις ζημιές.
Πριν από λίγο στους Γαλατσάδες εκτυλίχτηκε το ίδιο σκηνικό.
Οι κάτοικοι και οι πυροσβέστες έσβησαν τις φλόγες στις αυλές τους στον οικισμό μέσα .
Το ίδιο σενάριο εκτυλίσσετε και στα χωριά Γούβες και στο Αρτεμίσιο, όπου οι κάτοικοι κατάφεραν και αντιμετώπισαν το κύμα της φωτιάς από το χωριό τους με τις ελάχιστες ζημιές.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμερικανός βουλευτής προειδοποιεί τη Ryanair για τις αγορές αεροσκαφών από την Κίνα
- Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο 14ο Final Four της ιστορίας του
- Nvidia: Ανησυχίες για την ενίσχυση των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης της Huawei
- Ολυμπιακός: Στο φάιναλ φορ Euroleague με νίκη 86-84 επί της Ρεάλ Μαδρίτης
- Conference League: Στη φάση του τελικού η Τσέλσι, με πλεονέκτημα και η Μπέτις