Τραγικός θάνατος άνδρα στην Εύβοια κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς. Αρχές διερευνούν τα αίτια του περιστατικού. Ένα σοβαρό και τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης στην Εύβοια, όπου εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή της Άνω Βάθειας, στον Δήμο Ερέτριας. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε οικόπεδο κοντά σε ιερά μονή, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η παρέμβαση των πυροσβεστών υπήρξε ταχεία, καθώς κατέφθασαν οχήματα και προσωπικό για να περιορίσουν την εξάπλωση των φλογών στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με τον απεχθή εντοπισμό της σορού ενός άνδρα μέσα στο οικόπεδο.
Αυτή τη στιγμή, οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό στην Εύβοια. Μέχρι τώρα, δεν έχουν αποκαλυφθεί τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατός του προήλθε από τις αναθυμιάσεις, τα εγκαύματα ή αν υπήρχε προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ολοκλήρωσαν την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά, καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του. Αναμένεται, επίσης, να διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
