Έκλεισαν ραντεβού από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης – Ο άνδρας προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά σε απομονωμένο μέρος
Καταγγελία για βιασμό έκανε γυναίκα, η οποία όπως ισχυρίζεται γνωρίστηκε με έναν άνδρα στο Facebook και κανόνισαν να βγουν για ραντεβού την δεύτερη ημέρα του 2022.
Ο άνδρας την παρέλαβε με το αυτοκίνητό του και την μετέφερε στο στρατόπεδο Σακέτα. Στο σημείο εκείνο, σε ένα απομονωμένο χώρο, ο άνδρας προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά ενώ αυτή δεν ήθελε να συνεχίσει. Τότε έβαλε τις φωνές, γεγονός που οδήγησε τον άνδρα να την επιστρέψει στη Φιλολάου.
Αμέσως μετά, η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό δίνοντας μάλιστα στους αστυνομικούς και τα στοιχεία του προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πηγή: ΕΡΤ
Δείτε επίσης: Σερβία: Ενόχληση Βούσιτς για την αντιμετώπιση Τζόκοβιτς
- Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για Λιβύη: Η επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου δεν το νομιμοποιεί
- Ξαφνική αδιαθεσία για τον Κομπανί: στο νοσοκομείο ο προπονητής της Μπάγερν
- Σφοδρή επίθεση ΚΚΕ για Κουλκουδίνα: Εύκολο να κουνάς το δάχτυλο στο λαό, την ίδια στιγμή που γεμίζεις τις τσέπες σου
- Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη
- Έρχεται συνάντηση στο Αμπού Ντάμπι: Ουκρανοί, Ρώσοι και Αμερικανοί διαπραγματευτές στις αρχές Νοεμβρίου
![]()
