Τα πάνω κάτω έχουν φέρει στα Φάρσαλα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος προκειμένου να εντοπίσουν τέσσερις ανήλικους Ρομά που επιτέθηκαν αναίτια σε έναν 30χρονο ποδηλάτη τον οποίο πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα!
Ήταν λίγο μετά τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν δέχθηκε την επίθεση ο ανυπεράσπιστος ποδηλάτης και αμέσως έτρεξαν να τον βοηθήσουν ο ιδιοκτήτης ενός παρακείμενου μίνι μάρκετ μαζί με τη μητέρα του, που είδαν τη βίαιη σκηνή. Όμως, δέχθηκαν και αυτοί άγρια επίθεση από τους μαινόμενους ανήλικους, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν και τράπηκαν σε φυγή!
Τόσο ο 30χρονος όσο και η μητέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δράστες της αναίτιας επίθεσης, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και διενεργούν προανάκριση.
Δείτε επίσης: Κοντογεώργη: Θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο;
- Σοκ στο Μαϊάμι: 5 νεκροί μετά τη συντριβή εμπορευματικού αεροσκάφους της Amazon
- Θριαμβευτικός ΠΑΟΚ: πήρε την πρωτιά στο τουρνουά της Ούντινε με 100-74 επί της Νάπολι
- Στο επίκεντρο ο πληθωρισμός στη Wall Street πριν από τη Fed και τα επιτόκια
- Βαρκελώνη: η Εσπανιόλ λύγισε τη Σεβίλλη στο 90’+8, μεγάλο διπλό της Αλαβές
- Τα ζώδια σήμερα: Do’s και Don’ts για τη Δευτέρα 07.09.2026
![]()
