Φάρσαλα: Ελεύθερος ο 59χρονος που πυροβόλησε σε καφενείο – Ο ασυνήθιστος όρος που του επιβλήθηκε

Το γεγονός που συνέβη το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 σε ένα καφενείο στα Φάρσαλα αποκαλύπτει ότι ένας άνδρας, ηλικίας 59 ετών, πυροβόλησε μέσα στο καφενείο λόγω διαφωνίας που είχε με τους υπαλλήλους του καφενείου και τους θαμώνες.

Η αφορμή για το περιστατικό φαίνεται να ήταν η απόρριψη του αιτήματός του για αύξηση της έντασης της μουσικής που ακούγονταν στον χώρο.

propoli

Ο δράστης επέστρεψε στο καφενείο ένοπλος με μια κυνηγετική καραμπίνα μετά από έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη.

Αν και ο δράστης δεν είχε προηγηθεί συμπλοκή με έναν 47χρονο θαμώνα που τυχαίνει να καθόταν σε ένα διπλανό τραπέζι, τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα εξέτισε τη θεραπεία του εκτός κινδύνου.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο 59χρονος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Ωστόσο, στην απολογία του, τον αφέθηκαν ελεύθερο, αν και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως η απαγόρευση να επιστρέψει στο χωριό του και η υποχρέωση να εμφανίζεται σε συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα στη Λάρισα αντί του τοπικού αστυνομικού τμήματος στα Φάρσαλα.

Δείτε επίσης: Επίθεση σε λεωφορείο με γλάστρα: Ο οδηγός καταγγέλλει «Δεν πρόλαβα να δω ποιος ήταν»

Aliri

Loading