Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε σήμερα μέσα σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα το 40ημερο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά.
Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο και εκτός από την οικογένεια της το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και οι υποψήφιοι πρόεδροι. Απουσίαζε, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος δεν βρίσκεται στην Αθήνα.
Στις 13.30 θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της ανακαινισμένης πρόσοψης των γραφείων στη Χαριλάου Τρικούπη. Η πρόσοψη ανακαινίστηκε μετά την πρωτοβουλία που είχε αναλάβει η Φώφη Γεννηματά.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:






Δείτε επίσης: Στην τελική ευθεία οι εκλογές ΚΙΝΑΛ: Επιτυχημένη η τελική δοκιμή για τα εκλογικά κέντρα
- Διαρκής στήριξη από την κυβέρνηση για νοικοκυριά εν μέσω ενεργειακής κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Δύναμη και ελπίδα στο ΟΑΚΑ: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2026
- Δουλειά και προοπτική: Θ. Κοντογεώργης για τις εκλογές του 2027
- Αλλαγές στην κυβέρνηση: Ο Κωστής Χατζηδάκης αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες
- Η Θεσσαλονίκη ανακτά την αυτοπεποίθησή της, δηλώνει ο Στ. Αγγελούδης
![]()

