Διερεύνηση της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα με έμφαση στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου και την εμπλοκή τρίτων προσώπων. Πολλά κενά αναδεικνύονται στην έρευνα για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε σε κάμπινγκ στη Φοινικούντα. Οι δύο 22χρονοι που έχουν συλληφθεί αλληλοκατηγορούνται σχετικά με το ποιος πάτησε τη σκανδάλη, με τις αστυνομικές αρχές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο συμμετοχής και άλλων ατόμων. Περιμένουμε απαντήσεις από τις προανακριτικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου και της ανάλυσης του βιντεοληπτικού υλικού. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, τόνισε ότι το κίνητρο, όπως φαίνεται στη δικογραφία, σχετίζεται με απόπειρα εκβίασης, αν και δεν έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής. Η διπλή δολοφονία πιθανόν να έγινε κατόπιν εντολής τρίτου προσώπου, γεγονός που οι Αρχές διερευνούν ενεργά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ζητήσει άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου για την προώθηση της έρευνας. Δύο ακόμα άτομα φέρεται να εμπλέκονται, καθώς έχει προκύψει ένα περίεργο τρίγωνο επικοινωνίας. Πριν το φονικό, ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός έκανε κλήση, κάτι που έχει αναφερθεί στις καταθέσεις.
Όσον αφορά τα στοιχεία της προανάκρισης, οι δύο συλληφθέντες φίλοι από την Καλλιθέα είχαν μεταβεί στη Φοινικούντα με σκούτερ λίγες ώρες πριν το έγκλημα. Η ταυτοποίησή τους προήλθε από υλικό κάμερας ασφαλείας και τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες. Σε βίντεο που έχει καταγραφεί, ο φερόμενος δράστης εμφανίζεται να επιστρέφει μόνος του στην Καλλιθέα, κρατώντας ένα κράνος.
Ο φερόμενος φυσικός αυτουργός αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο ηθικός αυτουργός φέρεται να έχει απορρίψει την απολογία του και να υποστηρίζει ότι το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε απορρίψει, ήταν σε λειτουργία μέχρι την Αθήνα. Εντύπωση προκαλεί η αναφορά του για κίνητρο εκβιασμού, καθώς οι Αρχές αξιολογούν την υπόθεση ως προμελετημένο έγκλημα, κυρίως λόγω του παρελθόντος του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού.
Πηγή περιεχομένου: in.gr