Η πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετά εμβόλια για την κάλυψη όλων των Ευρωπαίων.
Η νέα παραλλαγή Όμικρον ενδέχεται να κυριαρχήσει στα κρούσματα της Covid-19 στην Ευρώπη μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου, προειδοποίησε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προσθέτοντας ότι υπάρχουν πλέον αρκετά εμβόλια για την κάλυψη όλων των Ευρωπαίων.
Με δεδομένη την ταχεία αύξηση των κρουσμάτων, «η επιστήμη μάς λέει ότι πρέπει να αναμένουμε ότι η Όμικρον θα είναι ήδη η νέα κυρίαρχη παραλλαγή στην Ευρώπη από τα μέσα του Ιανουαρίου», δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια στα δικαστήρια – Αιματηρό ξύλο μεταξύ Ρομά με τραπέζια και καρέκλες (pics&vid)
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
![]()
