Εικόνες σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το φονικό στην Ανδραβίδα, όπου ο σπιτονοικοκύρης του σπιτιού σκότωσε ολόκληρη οικογένεια.
Συγκεκριμένα ο δολοφόνος της οικογένειας φαίνεται ότι είχε προμελετημένο το έγκλημα καθώς μετέπειτα μετέφερε τα πτώματα σε μια αποθήκη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο δράστης μπήκε από την αποθήκη γκαράζ πίσω από το σπίτι που διέμενε η οικογένεια που φέρεται να του ανήκει και από εκεί μπήκε στο σπίτι της οικογένειας.
Ο δράστης σκότωσε με πιστόλι τον 32χρονο Αρμάντο Κλότσι και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι – σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Στην συνέχεια ο δράστης έσυρε τις σορούς μέχρι την αποθήκη όπου και τις άφησε για να τις τοποθετήσει πάνω στο τρέιλερ. Άλλωστε έτσι βρέθηκαν – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
*Πληροφορίες από το ilialive.gr
Δείτε επίσης: Στην ΓΑΔΑ τρεις ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Κυπαρίσση
- Σοκαριστική πτώση 24χρονου από zipline στην Ινδία: Έσπασε ο μηχανισμός ασφαλείας
- Θεσσαλονίκη: Νυχτερινά έργα στον Περιφερειακό από σήμερα – Ποιες λωρίδες κλείνουν
- Σοκ στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.278 θάνατοι από τον διπλό σεισμό
- Σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία Μερτς και Μπέρναμ για τη συνεργασία Γερμανίας-Βρετανίας
- «Καμίνι» η Θεσσαλονίκη σήμερα – Πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία
![]()
