Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας περίπου 60 ετών μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Λιοσίων στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαΐου.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε περίπου στις 00:20 για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Λιοσίων 15.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, παρά το ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης, εντόπισαν τον άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, στον χώρο του υπνοδωματίου του κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 3ου ορόφου επί της οδού Λιοσίων, στην Αθήνα. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 4, 2022
Νωρίτερα, πριν φτάσει η πυροσβεστική, η αστυνομία απεγκλώβισε από το μπαλκόνι γυναίκα που βρισκόταν στο φλεγόμενο διαμέρισμα.
Δείτε επίσης: Κώστας Κωστόπουλος: Η παραίτηση του σκηνοθέτη του «Σασμού» και ο σάλος με την καταγγελία για βιασμό
- Θεσσαλονίκη: «Ο Δήμος δεν πληρώνει ούτε 1 ευρώ για τη συναυλία του Ρέμου» ξεκαθαρίζει ο Αγγελούδης
- Αυξημένη κυκλοφορία και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και τους δρόμους της Αθήνας
- Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει – Καταστράφηκε ολοσχερώς
- Η Γκιλέν Μάξγουελ ζητά μείωση της ποινής της μετά τις χάρες του Τραμπ
- Στους δρόμους οι αγρότες – Πού και πότε θα γίνει η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη
![]()
