Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μια μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε αύλειο χώρο επιχείρησης ανακύκλωσης λίγο πριν τις 22:00, κοντά στη Λάρισα.
Η επιχείρηση βρίσκεται στην περιοχή Ομορφοχώρι του Δήμου Κιλελέρ και η φωτιά έχει επεκταθεί λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στον χώρο.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν κινητοποιηθεί 29 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες του Δήμου Κιλελέρ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η φωτιά έχει αναπτύξει ισχυρό πυροθερμικό φορτίο, με τις δυνάμεις να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για τον περιορισμό της.
Στις 22:46, εκδόθηκε μήνυμα από το 112, προειδοποιώντας τους κατοίκους της περιοχής να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας.
Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Λάρισας έχει μεταβεί στην περιοχή για να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

