Φωτιά στην Εγνατία Οδό: φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Φωτιά στην Εγνατία Οδό: φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση εκδηλώθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στο 276 χλμ της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 18:45, όταν ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, ενώ για την αεροπυρόσβεση σηκώθηκε ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά σε φορτηγό όχημα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέλιξης του συμβάντος, το ΕΣΚΕΔΙΚ λαμβάνει συνεχή εικόνα από drone με θερμική και οπτική κάμερα.

Για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play