Φωτιά στην Ομόνοια: Ξεκίνησε από ηλεκτρονικό πατίνι, διασωληνώθηκε 40χρονος

Φωτιά στην Ομόνοια: Ξεκίνησε από ηλεκτρονικό πατίνι, διασωληνώθηκε 40χρονος

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (28/6) σε αποθηκευτικό χώρο σε ισόγειο ξενοδοχείου στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πυρκαγιά φέρεται να προήλθε από ηλεκτρικό πατίνι το οποίο εξερράγη.

Το πατίνι ανήκε σε θαμώνα του ξενοδοχείου, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο 40χρονος Ιρανός διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό και είναι διασωληνωμένος.

Δεύτερος τραυματίας, ένας Αιγύπτιος, μεταφέρθηκε επίσης από το ίδιο ξενοδοχείο. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει εγκαύματα, φέρει χτυπήματα στην κεφαλή και στην κοιλιακή χώρα, αλλά είναι εκτός κινδύνου και σε καλή κατάσταση.

Η φωτιά κατεσβέσθη σε περίπου μισή ώρα, χωρίς να επεκταθεί σε άλλους ορόφους. Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αττικής διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς. Στο σημείο έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο όχημα.

Λόγω της πυρκαγιάς, διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, από το ύψος της πλατείας Ομονοίας έως την οδό Βερανζέρου, καθώς και στην οδό Βερανζέρου, από το ύψος της οδού Πατησίων έως την οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play