Λύση στο μυστήριο του θανάτου της 83χρονης στην Καβάλα έδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο 23χρονος ο οποίος ομολόγησε πως την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.
Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι αρχές προχώρησαν στη προσαγωγή του 23χρονου εγγονού. Μετά από ανάκριση ομολόγησε πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη 83χρονη γιαγιά του.
Σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία των αρχών στο σημείο, φαίνεται ότι η 83χρονη είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας συνεχίζουν τις έρευνες καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στη δολοφονία να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο.
Δείτε επίσης: Μαριούπολη: 160 οχήματα κατάφεραν να φύγουν μέσω ανθρωπιστικού διαδρόμου
- Αρχίζει η κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων υψηλού κόστους στους ασθενείς
- Βαθιά μπερδεμένο το ΠΑΣΟΚ — Θέλει, δεν θέλει, δεν ξέρει τι θέλει.
- Επιτυχής αστυνομική επιχείρηση κατά δύο εγκληματικών οργανώσεων στην Αττική με δώδεκα συλλήψεις
- Εξέταση αίματος εντοπίζει τον καρκίνο τρία χρόνια πριν από τη διάγνωση
- Τελ Αβίβ: Οκτώ νεκροί και 300 τραυματίες από ιρανικούς πυραύλους – «Οι κάτοικοι της Τεχεράνης θα πληρώσουν το τίμημα», απειλεί το ΥΠΑΜ