Λύση στο μυστήριο του θανάτου της 83χρονης στην Καβάλα έδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο 23χρονος ο οποίος ομολόγησε πως την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.
Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι αρχές προχώρησαν στη προσαγωγή του 23χρονου εγγονού. Μετά από ανάκριση ομολόγησε πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη 83χρονη γιαγιά του.
Σύμφωνα με την πρώτη αυτοψία των αρχών στο σημείο, φαίνεται ότι η 83χρονη είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας συνεχίζουν τις έρευνες καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στη δολοφονία να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο.
Δείτε επίσης: Μαριούπολη: 160 οχήματα κατάφεραν να φύγουν μέσω ανθρωπιστικού διαδρόμου
- Στρατιωτικό ελικόπτερο των ΗΠΑ κατέπεσε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον – Τέσσερις στρατιωτικοί νεκροί
- Σαββατοκύριακο στα Νέα: Επιχείρηση 8η Οκτωβρίου
- Moody’s: Η εξαγορά της HSBC Μάλτας προσφέρει θετικές προοπτικές στην CrediaBank
- Η Moody’s διατηρεί την αξιολόγηση Baa3 της ελληνικής οικονομίας χωρίς αναβάθμιση
- Moody’s: Επιβεβαίωση του αξιόχρεου της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3