Οι πρώτες ενδείξεις λένε πως δεν έγινε κάποιο ατύχημα
Άλλο ένα πολύ άσχημο γεγονός συνέβη αυτήν τη φορά στο Κυριακοχώρι του Δήμου Φθιώτιδας, αφού σήμερα εντοπίστηκε λίγο πριν τις 12:00 απανθρακωμνένος 36χρονος άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του.
Οι ενδείξεις από τις έρευνες που έχουν αρχίσει, κάνουν λόγο για προσπάθεια του ίδιου να βάλει φωτιά στο όχημά του, αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις που να οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ατύχημα. Το ΙΧ ήταν παρκαρισμένο σε ρεματιά, στον δρόμο για Νικολίτσι.
Όπως είναι λογικό, η αστυνομία έχει κλείσει την περιοχή στα πέριξ του αυτοκινήτου έτσι ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες και να αποσαφηνιστεί αν ήταν αυτοκτονία ή όχι.
Δείτε επίσης: Έφτασε η σορός του Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά – Ψάλλεται η εξόδιος ακολουθία του κορυφαίου συνθέτη
- Τέμπη: Στρατηγικές ανακούφισης από το Μαξίμου για τον Καραμανλή – Απέναντι στο αναπόφευκτο πολιτικό κόστος
- Μαύρες μέρες στην Αμερική: Η τραγωδία στο Πανεπιστήμιο Kent State
- Ο θαρραλέος και αγαπησιάρης σκύλος Weimaraner
- Η νέα στρατηγική της κυβέρνησης κατά του «βαθιού κράτους» και η επιστολή Κ. Χατζηδάκη στην Κ.Ο. της ΝΔ
- Επιβαρυντικές δηλώσεις από τον σύμβουλο του Τραμπ για τις σχέσεις ΗΠΑ-Βρετανίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr