Φυλακές Κορυδαλλού: Εντοπίστηκαν κινητά, μαχαίρια, σουβλιά και κοντάρια μέσα στα κελιά

Αιφνίδιο έλεγχο πραγματοποίησε η αστυνομία στη Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν μέσα στα κελιά των φυλακών, κινητά τηλέφωνα, μαχαίρια και κοντάρια.

propoli

Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατασχέθηκαν 6 κινητά τηλέφωνα, handsfree ακουστικά, 4 φορτιστές κινητών τηλεφώνων, 1 χειριστήριο TV BOX, 1 θήκη κινητού τηλεφώνου, 8 αυτοσχέδια μαχαίρια, 2 μαχαίρια εμπορίου, 1 πλαστικό μαχαίρι εμπορίου, 3 αυτοσχέδια σουβλιά, 1 μεταλλικό σουβλί και 16 κοντάρια.

Οι κρατούμενοι, στα κελιά των οποίων εντοπίστηκαν τα ευρήματα, συνελήφθησαν και ακολουθείται η προβλεπόμενη πειθαρχική και ποινική διαδικασία από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, “στόχος του, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, είναι να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα και κατάλληλα μέτρα, ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία των σωφρονιστικών καταστημάτων και να εξασφαλίζεται η ασφάλεια κρατούμενων, σωφρονιστικών υπαλλήλων και ολόκληρης της κοινωνίας. Η διενέργεια συχνών ελέγχων είναι μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για μια σύγχρονη σωφρονιστική πολιτική ασφάλειας στα σωφρονιστικά καταστήματα”.

Δείτε επίσης: Π. Μαρινάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταγγέλλει αυτά που υπερψηφίζει-Παραπλάνηση και υποκρισία σε πανελλήνια μετάδοση»

Loading