Μπορεί να είναι νωπό ακόμα το αίμα του Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχαμε ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας αυτήν την φορά στο Γαλάτσι.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μια παρέα πέντε νεαρών ατόμων καθόντουσαν στο άλσος Βεΐκου, όταν ξαφνικά τρεις άγνωστοι εμφανίστηκαν μπροστά τους και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι.
Οι νεαροί απάντησαν ότι δεν υποστηρίζουν κάποια ομάδα και τότε τα άγνωστα άτομα χτύπησαν με ένα καπνογόνο τον 19χρονο. Ο τελευταίος κατήγγειλε την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου.
Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.
Δείτε επίσης: Καιρός: Βελτιωμένος αύριο στις περισσότερες περιοχές
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
![]()

