Ο Υπουργός συνομίλησε με επιχειρηματίες στο Σύνταγμα
Στο Σύνταγμα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στη διαμαρτυρία από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης.
Ο Υπουργός, είχε μια μακροσκελή συζήτηση με τους διαδηλωτές, ενώ τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος αφορούσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή, το επίδομα ενοικίου και τα πρόστιμα.
Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι η εστίαση αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μετά τους νέους περιορισμούς και ανέφερε ότι ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να υπάρξει μια ελάφρυνση στους επιχειρηματίες. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί υπήρξαν και έντονες αποδοκιμασίες.




Δείτε επίσης: Κικίλιας: Στη Σμύρνη για το 9ο Ελληνοτουρκικό Φόρουμ για τον Τουρισμό
- Ρωσία: Προτάσεις για αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων και όροι διαρκούς ειρήνης
- Σημαντικές ανακοινώσεις από τους Radiohead: Επιστροφή στη σκηνή μετά από επτά χρόνια
- Προσκεκλημένος στη Ρωσία ο Κιμ Γιονγκ Ουν μετά τις συνομιλίες με τον Πούτιν στο Πεκίνο
- Η νέα περιπέτεια του ντετέκτιβ Benoit Blanc έρχεται στους κινηματογράφους
- Διακοπή λειτουργίας του ChatGPT: Χρήστες αναφέρουν σοβαρά προβλήματα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr