Γιατρός μαϊμού: Δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου

Εξακολουθούν βγαίνουν στη δημοσιότητα στοιχεία του γιατρού μαϊμού που σοκάρουν, αυτή τη φορά αποκαλύφτηκε ότι ο απατεώνας δήλωνε γιατρός του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Μεταξύ άλλων σύμφωνα με τις αποκαλύψεις στο Mega “Live News”, ο ψευτογιατρός ισχυριζόταν πως ο καρκίνος είναι σταφυλόκοκκος «Το βασικό πρόβλημα ήταν ο πυρετός, γιατί ο πατέρας μου είχε 38 με 40 πυρετό κάθε μέρα, και μας είχε πει ο Κόντος ότι με τα αποστάγματα θα αρχίζει σταδιακά να πέφτει», εξομολογείται γιος του 67χρονου άνδρα που κατέληξε από καρκίνο.

propoli

«Δεν έπεφτε. Δηλαδή σκέψου έφτανε σε ένα σημείο η μητέρα μου να τον βάζει μέσα σε μπανιέρα σε παγάκια για να πέσει λίγο η θερμοκρασία του. Σύμφωνα με τον γιατρό ο πυρετός δεν ήταν από τον καρκίνο, ήταν από άλλο νόσημα. Συγκεκριμένα σταφυλόκοκκο μας είχε πει ότι έχει κολλήσει και μπήκαμε στο νοσοκομείο για να δούμε τι τύπου σταφυλόκοκκου είναι», πρόσθεσε ο γιος του 67χρονου.

«Μας πρότεινε μια θεραπεία με αποστάγματα με βότανα που μάζευε από το Άγιο Όρος μας έλεγε, διατροφή, κάτι τσάγια. Έφερε κάτι σκευάσματα, 7-8 σκευάσματα. Εξήγησε στη μάνα μου πώς θα τα παίρνει ο πατέρας μου», πρόσθεσε ο γιος.

«Έφερε κάτι συνταγές για σούπες και χυμούς από καρότα, γενικά χυμούς από βιολογικά προϊόντα. Ο πατέρας μου παραπονιόταν, πείναγε, γιατί δεν έτρωγε, η δίαιτα ήταν εξαντλητική», συμπληρώνει ο γιος και το αποτέλεσμα να πεθάνει ο καρκινοπαθής.

Μάλιστα μία εβδομάδα πριν από τον θάνατο του άτυχου άνδρα, ζητά από τον γιο του την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ

Δείτε το ρεπορτάζ:

Δείτε ακόμη:

Γιατρός μαϊμού: Νέο ηχητικό με συμβουλές σε ασθενή

Loading