Επεισόδιο βίας στη Γλυφάδα: Ανήλικες επιτίθενται σε κορίτσια, προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες. Άλλο ένα περιστατικό βίας από ανήλικες σημειώθηκε στη Γλυφάδα, με πρωταγωνίστριες κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών, οι οποίες επιτέθηκαν σε συνομήλικες τους, καταγράφοντας το γεγονός με το κινητό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν 4 ανήλικες, κατηγορούμενες για σωματική βλάβη και απειλή. Επίσης, συνελήφθησαν 6 γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας των ανηλίκων τους.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα τη νύχτα της 7ης Ιουνίου 2025, σε μαρίνα της Γλυφάδας. Οι κατηγορούμενες, μαζί με άλλες ανήλικες, απηύθυναν απειλητικές και υβριστικές εκφράσεις κατά των συνομηλίκων τους, επικαλούμενες την ανάγκη επίλυσης προσωπικών διαφορών. Ακολούθως, οι ανήλικες αυτές συνέχισαν την απειλή και την εξύβριση, εξαναγκάζοντας ένα από τα κορίτσια να γονατίσει, με την 16χρονη να βιντεοσκοπεί την πράξη.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας συνέλαβαν τις κατηγορούμενες και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της 16χρονης, στο οποίο καταγραφόταν το βιντεοληπτικό υλικό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr