Το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε το περιστατικό στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα, όταν 7 άγνωστοι άντρες, εισέβαλαν σε καφετέρια της περιοχής με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και άρχισαν να επιτίθενται σε θαμώνες και τον χώρο της επιχείρησης.
Oι δράστες φορούσαν κουκούλες για να μην αναγνωριστούν από τους περίοικους.
Η καταδρομική επίθεση κράτησε λίγα λεπτά, ωστόσο οι δράστες πρόλαβαν να προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή στους χώρους της επιχείρησης, καθότι κρατούσαν καδρόνια.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο θαμώνες του καταστήματος. Στο σημείο επικράτησε τεράστια αναστάτωση, με τους κατοίκους της γειτονιάς να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και να καλούν τις αρχές.
Δυνάμεις της ΕΛΑΣ έσπευσαν στο σημείο της επίθεσης και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για να εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους κακοποιούς.
Δείτε επίσης: Διακινητή κάνναβης μαζί με τον πελάτη του «τσίμπησε» η ΕΛ.ΑΣ στον Βόλο
- Μουντιάλ συλλόγων 2025: Επική νίκη της Μπάγερν με 10-0 επί της Οκλαντ Σίτι!
- Αλλαγές στο Ιράν: Ο Νετανιάχου προειδοποιεί για τις επιπτώσεις των ισραηλινών επιθέσεων
- Νέες επιθέσεις από το Ιράν κατά του Ισραήλ – Σειρήνες ηχούν στην Ιερουσαλήμ
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπερψηφίστηκαν οι θέσεις της πλειοψηφίας, απορρίφθηκαν οι τροπολογίες Πολάκη για τις τράπεζες και την εκλογή προέδρου
- Στη ραγδαία αναπτυσσόμενη Diamond League της Στοκχόλμης, ο Καραλής κατέλαβε την όγδοη θέση, ενώ ο Ντουπλάντις σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ (vid)
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr