Αυτή την ώρα, ο δράστης είναι μπροστά από ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει
Σοκάρει η περιγραφή της διευθύντριας του ξενοδοχείου στην Ιεράπετρα όπου ένας 54χρονος δολοφόνησε την 46χρονη σύζυγό του.
Όπως περιγράφει στο protothema.gr η διευθύντρια, «Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7:30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να τον κυνηγάει. Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας της είπε “είχαμε προηγούμενα”. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είναι ακόμα εδώ».
Στο σημείο του εγκλήματος αναμένεται ιατροδικαστής. Η αστυνομία έχει εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απειλεί να αυτοκτονήσει.
Δείτε επίσης: Κρήτη – Νέα γυναικοκτονία: Σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τη σύζυγό του – Απειλεί να αυτοκτονήσει
- Μάρθα Στιούαρτ: Διοργανώνει διαδικτυακή δημοπρασία με έργα κορυφαίων καλλιτεχνών
- ΠΑΣΟΚ: Απαραίτητη η εις βάθος λειτουργία της προανακριτικής επιτροπής
- Η συμφωνία ΗΠΑ – Ουκρανίας για τους φυσικούς πόρους: Σημεία-κλειδιά και πολιτικές παραχωρήσεις
- Σκάνδαλο χρηματοδότησης: Η ΝΔ υπό το μικροσκόπιο του διεθνούς Τύπου για την υπόθεση Blue Skies
- Εντυπωσιακό top-10 της Euroleague με πρωταγωνιστές Ράιτ και Ερνανγκόμεθ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr