Ποιους έχει τοποθετήσει στο αρχικό σχήμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Σε εξέλιξη είναι αυτήν τη στιγμή αναμέτρηση μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Παναθηναϊκού για λογαριασμό του δεύτερου γύρου της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με το «τριφύλλι» να έχει υπέρ του το 4-0 του πρώτου αγώνα.
Όσον αφορά την εντεκάδα που έχει επιλέξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάτω απ’ τα δοκάρια είναι ο Διούδης, αριστερά στην άμυνα ο Χατζηθεοδωρίδης, δεξιά ο Σάντσες και στο κέντρο της άμυνας οι Σάρλια και Πούγγουρας.
Στο κέντρο βρίσκονται οι Αγιούμπ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούν οι Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ και Ιωαννίδης στην κορυφή.
Δείτε επίσης: Τα εισιτήρια του Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους