Η Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενικό πρόσωπο του Δασκαλάκη – Την χτυπούσε μπροστά στην Τζωρτζίνα

Νέες αποκαλύψεις έκανε σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη για την παιδοκτονία της Τζωρτζίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

propoli

Επεσήμανε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε, χρονικά, πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές μπροστά στην μεγαλύτερη κόρη τους: «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαίωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση, δηλώνοντας πως «Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια».

«Απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας» τόνισε.

Δείτε επίσης: Βρετανία: «Συνεχείς εκτοξεύσεις πυραύλων στην Ουκρανία από τις ρωσικές δυνάμεις του πολεμικού ναυτικού»

Loading