«Τους είχα προειδοποιήσει. Θα σας τουφεκίσω» δήλωσε η 87χρονη για την απόπειρα ληστείας στο σπίτι της
Ένα ασυνήθιστο συμβάν έγινε χθες σε χωριό της Ηλείας όταν μια 87χρονη πυροβόλησε τον ληστή που μπήκε στο σπίτι της, αφού της έκλεψε την τσάντα.
Η ηλικιωμένη, μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως στο παρελθόν δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε δεχτεί τέτοιου είδους ενέργειες από δύο αδέρφια Ρομά τους οποίους είχε προειδοποιήσει ότι θα τους πυροβολήσει, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόθεση να τους σκοτώσει.
Η ηλικιωμένη, κατάλαβε ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι της, όταν ο δράστης εισήλθε από ξεκλείδωτη πόρτα. Με το που έγινε αντιληπτός, πήρε ένα αεροβόλο όπλο και τον τραυμάτισε στο χέρι, αφού πρώτα αυτός τη χτύπησε κοντά στο δεξί μάτι στην προσπάθειά του να την αφοπλίσει.
«Τους είχα προειδοποιήσει. Θα σας τουφεκίσω… Κουράστηκα, δεν άντεχα άλλο» δήλωσε.
Όσον αφορά την ηλικιωμένη η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της αφορά την πρόκληση σωματικής βλάβης ενώ ο δράστης είναι πλέον στα χέρια της Αστυνομίας. Η 87χρονη μάλιστα είπε «κάτσε να ζω μέχρι το δικαστήριο…».
Δείτε επίσης: Πούγγουρας αντί Παπαδόπουλου στην Εθνική Ελλάδας
- Εντυπωσιακή εμφάνιση του Ζίνι οδηγεί τον Λεβαδειακό σε νίκη
- Αβεβαιότητα για τους δασμούς στις ξένες ταινίες, δηλώνει ο Λευκός Οίκος
- Απειλές κυρώσεων από τον Μητσοτάκη στα πανεπιστήμια λόγω φαινομένων βίας
- Διορισμός Ολγκίν από τον ΟΗΕ: Σημαντική πρόοδος για το Κυπριακό
- Ντέιβιντ Μπέκαμ: Άρνηση να γιορτάσει τα γενέθλια με τον γιο του Μπρούκλιν εν μέσω οικογενειακής ρήξης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr