Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε δεν έπρεπε»

Πώς σχολίασε την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου με το ΛΑΟΣ ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις ευρωεκλογές με το κόμμα «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός».

propoli

«Πηγαίνω στην Κρήτη, γιατί έχω μια δουλειά σε ένα κρητικό κανάλι. Για την Αθήνα, θα δούμε. Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, είμαι αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σοφός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, αν γύριζα θα ήταν για κάτι μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή γιατί η τηλεόραση υποφέρει οικονομικά», ανέφερε αρχικά ο επιτυχημένος σεφ.

Σχετικά με την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου είπε:

«Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσει, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση.

Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική; Πρέπει να έχουμε μία γνώση της ύπαρξής μας και να κάνουμε αυτό το οποίο μπορεί να εκφράσει την αληθινή μας εικόνα».

Loading