Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα.

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους… ασορτί με τα Κούλουμα, σε καλεί να εξέλθεις ή/και να ταξιδέψεις κι όπου βγει! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα πλήθος μηνυμάτων ή πληροφοριών, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις ή κουτσομπολιά. Παράλληλα, ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν», στην πορεία ωστόσο θα υπάρξουν κι εντάσεις που θα τα κάνουν όλα άνω-κάτω. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, γι’ αυτό… καλύτερα μόνος/η σου!

propoli

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει οικονομικές αβεβαιότητες, που μπορεί να γίνουν μεγαλύτερες λόγω κάποιων επιπλέον εξόδων για το Σαρακοστιανό τραπέζι, σύντομα όμως η… καρδιά σου θα βρεθεί στη θέση της, αφού θα υπάρξουν και έξτρα έσοδα ή κεράσματα! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί… νεύρα ή/και μια αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός ατόμου που λειτουργεί εντελώς εγωιστικά, είτε εξ αιτίας ενός επείγοντος περιστατικού που θα προσδώσει στην ημέρα σου μια πιο περιπετειώδη διάσταση! Αν πάντως θες να προλάβεις τα χειρότερα «πάτα πόδι».

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου και μέσα να μείνεις θα ικανοποιηθείς από τα πολλά επικοινωνιακά πάρε-δώσε, ανεξάρτητα με το… τι ακριβώς θα συζητήσεις, το τέλειο ωστόσο θα ήταν να περάσεις τα Κούλουμα, τριγυρίζοντας κι όπου σε πάει το «κύμα». 

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί και συζητήσεις που κάποια στιγμή μπορεί να ξεφύγουν από τα… κόσμια πλαίσια, με το κλίμα να γίνεται ιδιαίτερα «θερμό» ενώ δεν αποκλείεται να προκληθεί και μια ζημιά σε ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Μπορεί ακόμη να τσακωθείς με εκπρόσωπο του νόμου, που δείχνει… υπερβάλλοντα ζήλο!

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στους Διδύμους, η Καθαρά Δευτέρα μπορεί να μην εξελιχθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, λόγω μιας προσωρινής αδιαθεσίας κι αν βέβαια δεν προσέξεις τη διατροφή σου έχεις… εξασφαλισμένη μια στομαχική διαταραχή! Παράλληλα, ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια «φούρια» για να βρεις χρήματα κι ίσως βέβαια να τα καταφέρεις μια χαρά αλλά μην περιμένεις να σου μείνουν κιόλας… Πέρα ωστόσο από τις αγορές που θες να κάνεις ή τις υποχρεώσεις που θα πληρώσεις, υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου «την πέσει» κάποιος/α για να σου πάρει ότι του/της «γυάλισε»!

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στη δημιουργία ενός παρεΐστικου κλίματος, με τα δεδομένα ωστόσο να αλλάζουν διαρκώς -το ίδιο κι οι διαθέσεις σου- οπότε μείνε σε εκείνες τις απαιτήσεις-επιθυμίες σου που μπορούν να εκπληρωθούν… στιγμιαία!

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής απέναντί σου σηματοδοτεί εντάσεις που απορρέουν από εγωισμό και.. εύκολα θα πάρουν διάσταση αν κι εσύ συνεχίσεις να τα παίρνεις όλα επί προσωπικού. Από την άλλη σίγουρα θα βρεις και συμμάχους αλλά δεν είναι τώρα αυτή ιστορία να χωριστείτε σε δύο «στρατόπεδα», κάνοντας τα Κούλουμα αξέχαστα για τους… λάθος λόγους!

Παρθένος

Με τη Σελήνη στους Διδύμους αναμένονται πολλές εναλλαγές κατά τη διάρκεια της ημέρας, που ίσως να σε κουράσουν, ιδιαίτερα αν κάποια στιγμή συνειδητοποιήσεις ότι δεν γίνεται κάτι το ουσιαστικό κι όλα εξαντλούνται στα λόγια. Καθαρά Δευτέρα είναι όμως, μην τα ψειρίζεις κι εσύ από… συνήθεια! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί επείγουσες εργασίες τις οποίες και… φυσικά θα αναλάβεις, αν όμως εμπλακούν και άλλοι, τότε το καβγαδάκι δεν το γλιτώνεις! Ίσως πάλι να προκύψουν «τρεχάματα» για ένα ζώο συντροφιάς ή ένας δικός σου πόνος που θα σε καθηλώσει για λίγο.

Zυγός

Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να ταξιδέψεις και να αλλάξεις παραστάσεις, ας μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία για μια Σαρακοστιανή εκδρομή, ενώ ανεξάρτητα από την ποιότητα των ατόμων που θα συναντήσεις, το «μπίρι-μπίρι» θα σε κάνει να νιώσεις πως δεν είσαι μόνος/η σε αυτό το… σύμπαν! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια «φούρια» ή/και εντάσεις στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και… πολύ καλά θα κάνεις να μη δώσεις συνέχεια, αφού σύντομα τα «πνεύματα» θα καταλαγιάσουν! Αν όμως έχεις μικρά παιδιά, πρόσεξε μήπως χτυπήσουν παίζοντας.

Σκορπιός

Με την Σελήνη στους Διδύμους να «δείχνει» τα οικονομικά σου, όπως θα πληρώσεις-κεράσεις, έτσι και θα σε πληρώσουν- κεράσουν, δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να αγχώνεσαι. Ζήσε τα Κούλουμα με τα επάνω τους και τα κάτω τους, ξέροντας ότι όλα είναι «αέρας»! Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί εντάσεις ή/και σπασίματα-ατυχήματα στο σπίτι και την οικογένειά σου και από αυτήν την άποψη η μέρα σου κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι. Ωστόσο, μπορεί απλά να βρεθείς εσύ σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε «άναρχες» καταστάσεις.

Tοξότης

Πέρα από τις… πολλαπλές Σαρακοστιανές εξορμήσεις σου, με τη Σελήνη στους Διδύμους. την ώρα που κάποιος/α φεύγει, κάποιος/α άλλος/η… έρχεται και φυσικά μη «δένεις» τίποτα αφού οι διαθέσεις και οι προθέσεις μπορεί να αλλάξουν γρήγορα.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου.

Αιγόκερως

Άσχημη ημέρα… διάλεξε να βρεθεί η Σελήνη στους Διδύμους, αφού κόντρα στα εορταστικά έθιμα, είτε σε περιμένουν δουλειές, που θα σου «τη σπάσουν», είτε θα σου προκύψει κάποια ενόχληση στην υγεία σου, περαστική μεν αλλά… ενόχληση!

Παράλληλα, ο Ερμής στο 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί έξοδα με τη… μορφή του κατεπείγοντος ή/κι έναν κίνδυνο από «αρπακτικά», ίσως όμως να προκύψει και μια έντονη διαφωνία γύρω από το πώς και πού θα ξοδευτούν κάποια χρήματα! Αν πάλι προβείς σε αγορές να ξέρεις πως οτιδήποτε το εύθραυστο δεν θα έχει μεγάλο προσδόκιμο… ζωής!

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε πιο… παιχνιδιάρικα Κούλουμα, ακολούθησε λοιπόν τη ροή και δεν θα χάσεις! Επιπλέον θα «μετρήσει» κι η συντροφιά σου με αγαπημένα πρόσωπα, ένα ερώτημα ωστόσο είναι σε… ποιο απ’ όλα θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία! Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στο ζώδιο σου να μη λειτουργεί και τόσο… ειρηνικά, κάτι που θα πεις ή θα κάνεις μπορεί να θεωρηθεί ως «αιτία πολέμου» από κάποιον, ανοίγοντας έναν κύκλο αντιπαραθέσεων. Ίσως όμως να πέσεις ή να χτυπήσεις ύστερα από μια απρόσεκτη-βιαστική κίνησή σου και μην πεις ότι φταίει το… κακό το μάτι!

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί σε μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου, ίσως όμως να φιλοξενήσεις κι εσύ κόσμο στο σπίτι, όλα στα πλαίσια των εθίμων της ημέρας. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να σε φέρουν «άνω ποταμών», εκτός πια κι αν κινηθείς εσύ «κάτω από το ραντάρ» για να πετύχεις κάτι που «στα ίσα» θα έπεφτε πάνω σε ισχυρές αντιδράσεις. Ίσως πάλι να χάσεις τον ύπνο σου δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει και μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, που θα χρειαστεί άμεση θεραπευτική αγωγή.

Δείτε επίσης: Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Newsbomb.gr
Onsports.gr
Queen.gr
Onmed.gr
Mothersblog.gr
Gossip-tv.gr
Ratpack.gr
i-Ellada.gr

Loading