Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον νεαρό σκιέρ, έδωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου έφτασε αργά το απόγευμα μετά την επιχείρηση διάσωσής του στο καταφύγιο των Τζουμέρκων
Ο Ερμής Θεοχαρόπουλος, ηλικίας 21 ετών, όπως όλα δείχνουν το πρωί έκανε ορειβατικό σκι και γλίστρησε σε δύσβατη χαράδρα. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΛίγες ώρες αργότερα τον εντόπισαν ο πατέρας του μαζί με 2 άλλους ορειβάτες. Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής καθώς και 2 ελικόπτερα του στρατού. Ο νεαρός ήταν σοβαρά τραυματισμένος και κάθε λεπτό πολύτιμο για τη ζωή του καθώς αιμοραγούσε.
Στα Ιωάννινα έφτασε με ελικόπτερο και οι γιατροί της μονάδας που τον παρέλαβαν για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο επιχείρησαν από την πρώτη στιγμή καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Στο νοσοκομείο Χατζηκώστα οι γιατροί προσπάθησαν για τουλάχιστον μία ώρα εως τις 7:30, να κάνουν στο νεαρό καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, όμως δεν τα κατάφεραν.
Δείτε επίσης: Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος που αγνοούνταν από τα Ιωάννινα
- Κουφονικολάκου: Η δημοσιονομική σοβαρότητα δεν συνεπάγεται κοινωνική αδικία – Το πρόγραμμα της ΕΛΑΣ στη ΔΕΘ
- Φον ντερ Λάιεν: Η Λειψία δείχνει νέα κλιμάκωση της Ρωσίας σε ευρωπαϊκό έδαφος
- ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ: 62 εκατ. ευρώ σε επενδύσεις και προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιχειρηματικών πάρκων
- Σφοδρή απάντηση Χατζηδάκη σε Τσίπρα και ΠΑΣΟΚ για τις προτάσεις και την κοστολόγηση
- Καμία παραβίαση λογαριασμών στον Δήμο Ρεθύμνης, λέει η Οικονομική Υπηρεσία
![]()
