Ιπποκράτειος Πολιτεία: Σήμερα η κηδεία του εθελοντή, Βασίλη Φιλώρα

Ο εθελοντής πυροσβέστης, Βασίλης Φιλώρας, είχε πάει στη Ιπποκράτειο Πολιτεία για να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών – Σκοτώθηκε στην προσπάθεια του να συμβάλλει στην κατάσβεση της φωτιάς – Σήμερα θα γίνει η κηδεία του στη Αθήνα.

Η κατάρρευση της καλωδίωσης της κολώνας του ηλεκτρικού ρεύματος στέρησε τη ζωή στον 38χρονο πατέρα δύο παιδιών. Το τελευταίο «αντίο» επρόκειτο να πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 38χρονο.

propoli

Ο Βασίλης Φιλώρας υπήρξε τεχνικός στο χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής που άνοιξε δρόμους σε άλλους. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Η ομάδα του Up Stories, που έχει γίνει γνωστή για τα εναέρια βίντεό της, αποχαιρετά με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο τον συνεργάτη της.

Παρακολουθήστε το video:

Οι συγγενείς και στενοί του φιλοι γράφουν: “Λενε οτι δεν μπορείς να διαλεξεις πότε ή πως θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατερας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μερα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεια”.

Δείτε επίσης: Πυρκαγιές: Στο τραπέζι αποζημιώσεις έως 20.000 ευρώ ανά κατοικία – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις

Loading