Σύντομη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ρωσική πρωτεύουσα – Θα συναντηθεί με τον Ρώσο Πρόεδρο
To ταξίδι θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρίσκεται με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Αμέσως μετά την συνάντηση, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην χώρα μας.
Η συνάντηση σχεδιαζόταν ήδη από το 2020 όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε απευθυνθεί πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να παραστεί σε επετειακές εκδηλώσεις στη Μόσχα αλλά η πανδημία δεν το επέτρεψε.
Τον περασμένο Αύγουστο, ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογο του, Μιχαήλ Μισούστιν, με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Βόρεια Αττική και τη Βόρεια Εύβοια καθώς η Ρωσία είχε διαθέσει για τις κατασβέσεις των πύρινων μετώπων το πυροσβεστικό αεροπλάνο «Beriev Be-200».
Δείτε επίσης: Ν. Δένδιας: Δωρεά 330.000 εμβολίων κατά του κορονοϊού στη Ρουάντα
- Θεσσαλονίκη – Ανδρουλάκης: Η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι απαραίτητη για την ανταγωνιστικότητα της χώρας
- Απολογία Πέτρου Φιλιππίδη: «Είμαστε εδώ με αφηγήματα»
- Αβεβαιότητα στην Ακαδημία του Ατρόμητου λόγω ξένων επενδυτών και Ραφίκ Τζιμπούρ
- Ηλεία: Ο πατέρας του βρέφους που βρέθηκε μόνο του στο μπαλκόνι απορρίπτει τις κατηγορίες
- Δήμος Λαγκαδά: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης για τα 112 χρόνια από το κάψιμο του Βερτίσκου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr