Καιρός – Αρναούτογλου: Αναμένεται έντονη ζέστη με αυξημένες θερμοκρασίες, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 43°C.

Προ των πυλών βρίσκεται μια περίοδος έντονης ζέστης που αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την επικράτεια της χώρας μας από την Τετάρτη και στη συνέχεια.

Καθώς στις περισσότερες περιοχές αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες που θα υπερβούν τους 40 βαθμούς Κελσίου και αναμένεται να διαρκέσουν αρκετές ημέρες, ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, παρουσιάζει τις εκτιμώμενες θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες, επισημαίνοντας ότι η Παρασκευή (14.7.2023) αναμένεται να είναι η πιο ζεστή μέρα του καύσωνα, με θερμοκρασίες που θα υπερβούν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

propoli

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σημειώνει πως την Παρασκευή η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 43 βαθμούς Κελσίου, ενώ στους κλειστούς κάμπους δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι τους 45°C.

Η πορεία του καύσωνα από Windy:

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου με το μετεώγραμμα:
«Η θερμοκρασία το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Φίλες και φίλοι!

Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την επεξήγηση στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ γιατί όπως είναι φυσικά ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και την γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν!!

Για ότι νεότερο από Δευτέρα το απόγευμα στις 17:45 και στις 20:00 στα δεκαπεντάλεπτα δελτία καιρού της ΕΡΤ3

Για να μη χάνετε τον…καιρό σας 😉

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

Δείτε επίσης: Σέρρες: Συνελήφθη 54χρονος για τηλεφωνικές απάτες

Loading