Άστατος αναμένονται να είναι ο καιρός αύριο Τρίτη 3/5
Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία και σε ορεινά τμήματα της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης στα Δωδεκάνησα και ενδεχομένως πρόσκαιρα σε τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου και της Κρήτης. Αυξημένες θα είναι κατά τόπους οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης, ιδιαίτερα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Η θερμοκρασία σε άνοδο στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 21, στην Ήπειρο από 7 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 23 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 5 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται, κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια και δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών και ενδεχομένως πρόσκαιρων καταιγίδων, κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν
Δείτε επίσης: Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για την κακοποίηση γάτας σε ψαροταβέρνα
- Αποκαλύψεις για το ντους: Το 80% των ανθρώπων κάνει λάθος τη διαδικασία
- Παράγοντες που συμβάλλουν σε υπερβολική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους εφήβους
- Αλλαγές στην Ρέιντζερς: Οι νέοι ιδιοκτήτες αναζητούν τον Μάρκο Ρόζε ως προπονητή
- Η αληθινή ζωή του Φραντζέσκο Τότι: Ένας φυσιολογικός άνθρωπος
- Σοβαρή οικονομική απώλεια για τον ΜακΤόμινεϊ: Χάνει 2,32 εκατομμύρια ευρώ