Άστατος αναμένονται να είναι ο καιρός αύριο Τρίτη 3/5
Εντονότερα θα είναι τα φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία και σε ορεινά τμήματα της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης στα Δωδεκάνησα και ενδεχομένως πρόσκαιρα σε τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου και της Κρήτης. Αυξημένες θα είναι κατά τόπους οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης, ιδιαίτερα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Η θερμοκρασία σε άνοδο στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 21, στην Ήπειρο από 7 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 23 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 5 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται, κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια και δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών και ενδεχομένως πρόσκαιρων καταιγίδων, κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν
Δείτε επίσης: Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για την κακοποίηση γάτας σε ψαροταβέρνα
- Ουκρανία: Η Ευρώπη και η δυνατότητα διαρκούς συνέχισης του πολέμου
- Χειροπέδες στη σύζυγο του ιδιοκτήτη βρεφονηπιακού σταθμού για κακοποίηση δίχρονου παιδιού
- Λουκασένκο: Έρχεται μια πολύ καλή ρωσική πρόταση για την ειρηνική λύση στην Ουκρανία
- Η πιθανότητα φυλάκισης του Σαρκοζί σε κελί 9 τετραγωνικών μέτρων και οι ανέσεις της VIP πτέρυγας
- Στιγμές αγωνίας και ανατροπής για τον Άλιμο στο Champions League