Απίστευτο το ύψος της βροχής που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατά τη διάρκεια της ισχυρής κακοκαιρίας.
Αναλυτικά το Meteo.gr:
Ιδιαίτερα μεγάλα αθροιστικά ύψη βροχής κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατά τη διάρκεια της ισχυρής κακοκαιρίας που δημιούργησε πλήθος προβλημάτων, κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας.
Από την αρχή του Σαββάτου 11/12 έως το πρωί της Κυριακής 12/12 ο σταθμός στα Θεοδώριανα Άρτας (Ήπειρος) κατέγραψε 340 χιλιοστά βροχής, ποσότητα που αντιστοιχεί σε 340 τόνους νερού ανά στρέμμα.
Πολύ μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα (Κονιάκος Φωκίδας – 206 χιλιοστά) και στην Πελοπόννησο (Παναχαϊκό Όρος – 202 χιλιοστά).
Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται η κατανομή της αθροιστικής βροχόπτωσης από την αρχή του Σαββάτου 11/12 έως το πρωί της Κυριακής 12/12 και ενδεικτικά ύψη σε επιλεγμένους σταθμούς.

Δείτε επίσης: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ»
- Investopia Mediterranean – Athens: Δυνατότητες ενίσχυσης των επενδυτικών σχέσεων Ελλάδας – ΗΑΕ στον τουρισμό, λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη
- Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση του ΕΒΕΑ για νέες ψηφιακές υπηρεσίες στις επιχειρήσεις της Αττικής
- Βιοιατρική: Νέα εταιρική ταυτότητα με έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση
- Πρώτο πορτρέτο των Ντενίσοβαν: τι αποκάλυψαν τα απολιθώματα από την Κίνα
- Air France: Φθινοπωρινή προσφορά για πτήσεις από την Ελλάδα προς όλο το δίκτυο Air France–KLM
![]()
