Σημαντικά ύψη βροχής προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει την χώρας μας, κυρίως τα νότια τμήματα της από το Σάββατο.
Σύμφωνα με τις καταγραφές του meteo.gr και των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφονται σήμερα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Από τα μεσάνυχτα έως περίπου τις 09:00 το πρωί της Κυριακής η μεγαλύτερη βροχόπτωση σημειώθηκε στο Δαμαρίωνα Νάξου με 46 χιλιοστά, στην Απείαρανθο Νάξου (45), στην Πάρο (35), στην Ιεράπετρα (34) και στη Φολέγανδρο (30 χιλιοστά).
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Meteo, τα φαινόμενα έως το μεσημέρι θα επηρεάζουν Κυκλάδες, Βορειοδυτική Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ στη συνέχεια θα εξασθενήσουν και έως τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα περιοριστούν στα δυτικά τμήματα της Κρήτης, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Δείτε επίσης: Ασφαλιστική κατηγορία: Mέχρι αύριο 31/01 η επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες
- Κυπριακό: Ο Ναμί εξηγεί τις προϋποθέσεις για την επανέναρξη των συνομιλιών με την Τουρκία
- Γερμανία: Προβλήματα στις πτήσεις από και προς το Βερολίνο λόγω ανίχνευσης drone
- Η τεχνητή νοημοσύνη ως δικηγόρος: Μια νέα εποχή για τα δικαστήρια
- Υγρός τάφος παραμένει η Μεσόγειος: Πάνω από 1.300 μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους το 2025
- Η υποχώρηση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας: Ποιες είναι οι αμφιβολίες που παραμένουν;
![]()
