Ποιες γραμμές δεν λειτουργούν λόγω των καιρικών συνθηκών
Η κακοκαιρία «Διομήδης» έχει εμφανιστεί εδώ και περίπου δύο 24ωρα και μέχρι τώρα εξακολουθεί να δείχνει τα «δόντια» της, αφού έχουν απαγορευτεί δρομολόγια πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών ανέμων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΌπως αναφέρει η ΕΜΥ, οι άνεμοι στις θαλάσσιες περιοχές κυρίως στο Αιγαίο αναμένεται να φτάσουν τα 9 και στα βόρεια τα 10 μποφόρ. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων πραγματοποιούνται κατά την κρίση του πλοιάρχου και με ημερολογιακή εγγραφή.
Επίσης μέχρι τώρα δεν λειτουργούν οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνου Θάσου, και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ταξιδέψει, καλό θα ήταν να έρθει σε επαφή με τα λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία έτσι ώστε να ενημερωθεί για πιθανές αλλαγές σε ακτοπλοϊκές γραμμές.
Δείτε επίσης: Η Carrefour επιστρέφει στην Ελλάδα 10 χρόνια μετά
- Μαραθώνας: Γειτόνισσα της οικογένειας μιλά για τη σορό ηλικιωμένης και την ομολογία της κόρης
- Σφοδρή κόντρα FIFA – UEFA για το σχέδιο ιδιωτικών επενδύσεων και τα αμερικανικά δικαστήρια
- Νέα εποχή στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας μετά την πλήρη ανακαίνιση
- Κλειδώνουν οι μεταγραφές Τεληγιορίδου και Αβραμάκη στο ΠΑΣΟΚ – Μαζί με τον Ανδρουλάκη στο Ηράκλειο
- Ιστορική 3η θέση για την Team Hellas στο Τάραντο 2026 – συγχαρητήρια από το ΟΑΚΑ
![]()
