Κακοκαιρία: Κεραυνός χτυπά δέντρο και το τυλίγει στις φλόγες στη Ναύπακτο [βίντεο]

Κακοκαιρία: Κεραυνός χτυπά δέντρο και το τυλίγει στις φλόγες στη Ναύπακτο [βίντεο]

Κακοκαιρία προκαλεί εκτεταμένες ζημιές στη χώρα με έντονες βροχές και καταιγίδες. Η κακοκαιρία πλήττει τη χώρα μας με σοβαρές επιπτώσεις σε πολλές περιοχές. Στο Γρίμποβο, Ναυπάκτου, ένα δέντρο χτυπήθηκε από κεραυνό και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους. Στο κέντρο της Αθήνας, ένας άνδρας τραυματίστηκε όταν δέντρο κατέρρευσε την ώρα που διέρχονταν από το σημείο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι βροχοπτώσεις έχουν μετατρέψει πολλούς δρόμους της Αττικής σε ποτάμια, ενώ χαλασμένα φανάρια έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ο καιρός την Παρασκευή θα περιλαμβάνει βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία μέχρι το πρωί, ενώ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι καταιγίδες θα διαρκέσουν μέχρι το μεσημέρι. Στα Δωδεκάνησα, οι καταιγίδες θα συνεχιστούν μέχρι το απόγευμα, αλλά στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και στο νότιο Αιγαίο θα υπάρξουν και διαστήματα με βελτιωμένο καιρό. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από δυτικές και βορειοδυτικές κατευθύνσεις, φτάνοντας τοπικά τα 7 μποφόρ στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, με τη Μακεδονία να μην ξεπερνά τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play